“Католици” ООД

Бог е жена. Но папата е мъж.

Католическата църква, може би най-богатата в света, не само с безбройните банки на Ватикана, а и с милионите бизнеси, имоти и какво ли не, е пълновластен господар в този свят. Но това отдавна не е достатъчно. В извратеното съзнание на поколения папи живее една доминираща мисъл: Да владееш душите на хората. Затова е всичко, цялата тази тупурдия и врява. Заради властта над душите ни човешки бяха измъчвани, поругавани и убивани толкова светли умове. И това продължава, но вече с нови, модерни методи и средства.

Джордано Бруно!

Помните ли знаменитата му мисъл, тази, с която остана в историята:

„Вие се боите да ме накажете повече, отколкото аз се боя от наказанието!“

На 17 февруари, 1600 г. Джордано е бил обесен с главата надолу, после е бил изгорен на клада. Сравнително леко наказание, като се има предвид богатият инструментариум на Светата Инквизиция – отделът за поръчкови убийства и екзекуции на компанията “Католици” ООД.

През 1603 г. съчиненията му са били конфискувани от съответния отдел на фирмата, заключени в „Индексът на забранените книги“, склад за съхранение на забранено знание, който вероятно още съществува и разсекретени чак през 1948 година. Тези съчинения са били ревниво пазени, а вероятно – и често четени от имащите достъп във Ватиканът в продължение на 345 години. Години, в който Галилео Галилей, Исак Нютън, Ръдърфорд и много други доразвиват и правят публично достояние идеите на Бруно. Това, което компанията, занимаваща се с контрол на душите и съдбите на хората се опитвала да скрие вече било пуснато на свобода. Защото свободният дух не може да бъде заключен, изгорен или унищожен. Именно понеже е нетленен, а духът има свойството по необясними начини да се разпространява и покълва в душите на различни, понякога отдалечени в пространството и времето хора. Затова е и „дух“ а не телесна субстанция.

“Католици” ООД никога няма сами да опровергаят себе си. Тази изключително зла по произхода и целите си фирма има една единствена цел: контрол. Контролът е допингът, той е и храната за генетично, вече – в продължение на второ хилядолетие увредения колективен ум на това общество. В манията си да запази контрола и властта над хората компанията е неописуемо изобретателна. Можете да ги видите, много често, как смирено скръстват ръце по време на меси и възпоменания. Ръце на папи, изцапани с кръв, тази кръв крещи и зове, тя не може да бъде скрита вече за никого, но масовият ум все още има нужда от този опиум. Наркотикът, който тези хилядолетни трафиканти продават съвсем законно, векове наред, се нарича „вяра“. Те ви обещават вечен живот, изкупление на греховете, покой и щастие, място в свят на мир и равенство. Но чухте ли ги да говорят за свобода? Помислете. Не сте. Понеже свободата не е част от продуктите, които Ватиканът произвежда и продава. Разбира се тук не говорим за брутално лицемерната, популярна фраза, използвана от инквизицията, известна от романа на Еко “ The truth shall make you free“ – Истината ще ви направи свободни.

„С какво ще платя?“  – се питате може би, прочели по-горните редове. Ще платите с единственото нетленно, което имате в живота си: своята душа. Те я искат, тя е кръвта, от която тези благовидни вампири имат нужда, за да съществуват. Приемайки отровните им думи в сърцата си вие вече сте се превърнали в роби. Понеже в католицизма няма свобода. Там има комплект от правила, създадени от хора, много умни хора, но – зли.

Учат ви, че Бог е имал син, единствен и обичен, който той пожертвал, за да спаси цялото човечество. Каква трогателна и плитка лъжа!…

Кой баща би жертвал доброволно единственият си син? Посочете ми един, но баща, а не пастрок. Няма такъв. Всеки родител обича отрочето си.

Учат ви, че само с послушание ще влезете в мечтания рай. Още една лъжа. Самият Йешу, месията е бил непокорен. Той е прекрачил границата на закона и се е превърнал в изгнанник. На човешкия закон. В любовта няма граници и закони, там всичко е разрешено. Понеже самото обичане е добро. Любовта прави хората добри. Но това никой щатен служител на “Католици” ООД няма да ви го каже. Кажат ли ви го, това ще е още един от безкрайните им трикове, за да ви оплетат в мрежите си. И да обсебят душата ви, която всъщност не ви и принадлежи.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.